Groeikaarten

Ons groeipapier

Groeikaarten zijn gemaakt van groeipapier, groeipapier is papier waarin kleine zaden zijn verwerkt en wensen letterlijk en figuurlijk kunnen laten uitgroeien. Wij werken met papier van 250 grams dikte, dit is een goede basis voor mooie stevige kaarten. Er zijn drie soorten zaden voor de invulling van ons papier dit zijn; Vergeet me niet, Klaproos en Sneeuwkleed en Basilicum en Rucola sla. De ontwerpen van de kaarten maken we zelf met passie voor goede teksten en een mooie vormgeving. 

Zuid-Afrika

De Grow a wish groeikaarten worden gemaakt van groeipapier uit Zuid-Afrika. De papierfabriek Growingpaper is aan de rand van de paardenberg met een prachtig uitzicht over de bergen gevestigd. In deze fabriek krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans om hun leven weer op de rit te krijgen. In de omgeving wordt papier ingezameld bij scholen, en locale bedrijven, hierna wordt het verwerkt tot pulp en worden er zaden aan toegvoegd, waarna er vervolgens vellen van gemaakt worden, gedroogd en gesneden. De mensen daar toveren het oude papier dus om tot prachtig gerecycled groeipapier. In Nederland aangekomen worden ze bedrukt bij Growingpaper. Wij zijn dankbaar dat we prachtige kaarten kaarten kunnen maken en zo wensen mogen laten uitgroeien waarbij we duurzaam en “fairtrade” kunnen werken.

Collectie

Neem een kijkje in onze wondercollectie

Klapzoen

Klaproos & alyssum

Proost

Klaproos & alyssum

Als een paardenbloem

Vergeet me nietjes

Trommel en een kus

Basilicum & rucola

Geluk is geen rekensom

Basilicum & rucola

Hoera

Basilicum & Rucola

als ik niet weet wat ik moet zeggen...

Klaproos & alyssum

Traan van verdriet

Vergeet me nietjes

geluk is overal

Basilicum & rucola

Opfleuren

Klaproos & alyssum

Grow a wish kaarten in uw winkel

Wij verkopen onze kaarten aan enthousiaste ondernemingen die onze kaarten willen doorverkopen. Bent u zo’n onderneming neem dan contact met ons op. We kunnen dan gepaste afspraken maken wat voor ons beide werkt.

Een ontwerp laten maken?

Onze kaarten zijn in te zetten als wenskaart, geboortekaartje, visitekaartje, relatiegeschenk, bedrijfskerstkaart, of gepaste herdenkingskaart bij een uitvaart. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Klik dan hieronder.

Sluit Menu