Ontwerp op maat

Bekijk hier de mogelijkheden en vraag meer informatie en een offerte aan met het formulier onderaan de pagina

Geboortekaartjes

Opzoek naar een origineel bloeiend geboorte kaartje? We helpen je graag met het maken van een mooi ontwerp. 

Trouwen

Gaan jullie binnenkort trouwen? We dragen graag iets bloeiends bij aan jullie dag. Zo kan je groeipapier inzetten als uitnodigingen, bedankjes of menu kaartjes.

Rouw

We geloven dat herinneringen kostbaarste zijn wat er bestaat. Groeikaarten kunnen gebruikt worden om herinneringen tastbaar te maken en nieuw leven te geven. Ze zijn beschikbaar als afscheidskaartjes of dankbetuigingen. 

Zakelijk drukwerk

Opzoek naar een zakelijk ontwerp op groeipapier? We helpen u graag verder. Bestel gemakkelijk u kaarten, wij kunnen ook het adresseren en verzenden verzorgen. 

Kaartenpakketjes

Stel uit de collectie een kaartenpakketje samen en voeg personaliseer het pakketje met een eigen boodschap in de vorm van een kaart of label. Leuk voor goodiebags, of cadeautassen.

Kerst

We ontwikkelen ieder jaar een lijn met kerstkaarten die u kunt personaliseren naar uw bedrijfskleuren en uw persoonlijke boodschap kunt toevoegen. Bekijk ze hier

Proces

uw wensen

Samen gaan we in gesprek over uw wensen, en bespreken we wat voor soort ontwerp en formaat geschikt is.

Soort zaden en moodboard

We bekijken welke zaden geschikt zijn voor jullie ontwerp, en maken als het nodig is een moodboard om vervolgens daarop gebaseerd een ontwerp te maken.

Hoogwaardige bedrukking

De kaarten worden gedrukt bij Growingpaper in Schijndel. Zij drukken het papier zonder hitte te gebruiken en met natuur afbreekbare inkt. Het papier dat we gebruiken is gerecyceld en 100% biologisch afbreekbaar.

geluksmomentjes verspreiden

Als de kaarten gedrukt zijn kunnen wij ze eventueel voor u adresseren en verzenden. Tijd om geluksmomentjes te verspreiden!

Neem contact op voor het aanvragen van een ontwerp.

Aanvraag ontwerp

  • Kies
  • Geboortekaartje
  • Trouwen
  • Rouw
  • Kaartenpakketje
  • Zakelijk drukwerk
  • Kerst
  • Anders
Sluit Menu
×

Winkelmand