Bekijk hier de mogelijkheden en vraag meer informatie en een offerte aan met het formulier onderaan de pagina

Persoonlijk ontwerp op groeipapier

Onze groeikaarten met zaadjes zijn gemaakt van gerecycled papier in Zuid-Afrika. Een deel van de winst gebruiken we om leuke initiatieven op te zetten en te ondersteunen met ons wensenplatform. Met en voor elkaar, het is eigenlijk best makkelijk toch 😉 We helpen je graag met het maken van een duurzame kaart van groeipapier waar je je medewerkers blij mee kunt maken. Doe jij mee?

Opzoek naar een duurzame zakelijke kerstkaart?

Onze groeikaarten met zaadjes zijn gemaakt van gerecycled papier in Zuid-Afrika. Een deel van de winst gebruiken we om leuke initiatieven op te zetten en te ondersteunen met ons wensenplatform. Met en voor elkaar, het is eigenlijk best makkelijk toch 😉 We helpen je graag met het maken van een duurzame kerstkaart van groeipapier waar je je medewerkers dit jaar kunt opfleuren. Doe jij mee?

Geboortekaartjes

Op zoek naar een origineel bloeiend geboorte kaartje? We helpen je graag met het maken van een mooi ontwerp. 

Trouwen

Gaan jullie binnenkort trouwen? Zo kun je groeipapier inzetten als trouwkaart, bedankjes of menu kaartjes.

Rouw

We geloven dat herinneringen het kostbaarste zijn wat er bestaat. Groeikaarten kunnen gebruikt worden om herinneringen tastbaar te maken en nieuw leven te geven. Ze zijn beschikbaar als afscheidskaartjes of dankbetuigingen. 

Zakelijk drukwerk

Opzoek naar een zakelijk ontwerp op groeipapier? Bestel gemakkelijk jouw bloeikaarten. Wij kunnen ook het adresseren en verzenden verzorgen. 

Kaartenpakketjes

Stel uit de collectie een kaartenpakketje samen en personaliseer het pakketje met een eigen boodschap in de vorm van een kaart of label. Leuk voor goodiebags of cadeautassen.

We ontwikkelen ieder jaar een lijn met kerstkaarten die je kunt personaliseren met bedrijfskleuren, logo en persoonlijke boodschap. Bekijk ze hier

Proces

Uw wensen

Samen gaan we in gesprek over jullie wensen en bespreken we wat voor soort ontwerp en formaat geschikt is.

Soort zaden en moodboard

We bekijken welke zaden geschikt zijn voor jullie ontwerp en maken als het nodig is een moodboard om vervolgens daarop gebaseerd een ontwerp te maken.

Hoogwaardige bedrukking

De kaarten worden gedrukt bij Growingpaper in Schijndel. Zij drukken het papier zonder hitte te gebruiken en met natuurlijk afbreekbare inkt. Het papier dat we gebruiken is gerecycled en 100% biologisch afbreekbaar.

Geluksmomentjes verspreiden

Als de kaarten gedrukt zijn, kunnen wij ze eventueel voor u adresseren en verzenden. Tijd om geluksmomentjes te verspreiden!

Groeikaart; bijen en vlinder mix

Neem contact op voor het aanvragen van een ontwerp,
dan bellen we u graag terug.