Een persoonlijk ontwerp op groeipapier

Een persoonlijk ontwerp op groeipapier?

Vraag een offerte aan

Vraag hieronder een offerte aan, of bel ons op +31  6 45728284 bij vragen. We streven ernaar om binnen 24 uur een reactie te geven.

Ontwerp

Na akkoord gaan we samen aan de slag met het ontwerp. Aan de hand van ideeën, kleuren en logo’s. Je ontvangt een digitale drukproef. De levertijd bedraagt 5-7 werkdagen na akkoord op het ontwerp.

Printen & versturen

De kaarten worden geprint bij Growingpaper in Schijndel. Zij drukken het papier zonder hitte te gebruiken en met natuurlijk afbreekbare inkt. Het papier dat we gebruiken is gerecycled en 100% biologisch afbreekbaar. 

Vraag een offerte aan

We helpen u graag verder. Neem contact met ons op door het formulier hiernaast in te vullen. We doen ons best om dezelfde dag nog te reageren.

U zult binnen 24 uur een offerte ontvangen, of we zullen telefonisch contact op nemen.

Persoonlijk ontwerp

Op zoek naar een persoonlijk ontwerp op groeipapier? Een geboortekaartje op groeipapier? Een verhuiskaart op groeipapier? Jubileakaart op groeipapier? We hebben al veel klanten blij maken met een persoonlijk ontwerp. Geef in de offerteaanvraag aan waar je precies naar op zoek bent. Samen gaan we na akkoord op de offerte aan de slag om een passend ontwerp te maken. Het is mogelijk om een QR code toe te voegen op de kaart, om jullie boodschap te ondersteunen. Daarnaast bieden we de service om de kaarten te adresseren en te verzenden. 

Zakelijk ontwerp

Op zoek naar een zakelijk persoonlijk ontwerp op groeipapier? We mochten al vele klanten blij maken met een persoonlijk ontwerp op groeipapier. Samen gaan we aan de slag om een passend ontwerp te maken, zo kunnen we jullie logo en huisstijl kleuren gebruiken om een persoonlijk kaartje te maken. Het is ook mogelijk om een QR code toe te voegen op de kaart, om jullie boodschap te ondersteunen. Daarnaast bieden we de service  om het adresseren en verzenden verzorgen. 

Boels media

We zijn namens Boels Rental erg blij met het resultaat. Goede communicatie en top levering. Het kaartje ziet er erg leuk uit. Dank!

Eva Mohnen

Boels Rental

Zakelijk drukwerk

Op zoek naar een zakelijk persoonlijk ontwerp op groeipapier? We mochten al vele klanten blij maken met een persoonlijk ontwerp op groeipapier. Samen gaan we aan de slag om een passend ontwerp te maken, zo kunnen we jullie logo en huisstijl kleuren gebruiken om een persoonlijk kaartje te maken. Het is ook mogelijk om een QR code toe te voegen op de kaart, om jullie boodschap te ondersteunen. Het is daarnaast ook mogelijk om het adresseren en verzenden verzorgen. 

 

Persoonlijk drukwerk

Op zoek naar een persoonlijk ontwerp op groeipapier? Een geboortekaartje op groeipapier? Een verhuiskaart op groeipapier? Jubileakaart op groeipapier? We hebben al veel klanten blij maken met een persoonlijk ontwerp. Geef in de offerteaanvraag aan waar je precies naar op zoek bent. Samen gaan we na akkoord op de offerte aan de slag om een passend ontwerp te maken. Het is mogelijk om een QR code toe te voegen op de kaart, om jullie boodschap te ondersteunen. Daarnaast bieden we de service om de kaarten te adresseren en te verzenden. 

Informatie persoonlijk ontwerp

Bij akkoord op de digitale proefdruk zal de levertijd 5-7 werkdagen bedragen.

Spoed opdracht? In overleg kunnen we leveren binnen 2-3 werkdagen.

De facturatie vind plaats na de ontvangst van de order. De betalingstermijn bedraagt 30 dagen.

We kunnen de kaarten adresseren en verzenden. Hiervoor werken we met PostNL. Grotere partijen verzenden we via partijenpost. In verband met de AVG zullen we hiervoor een verwerkersovereenkomst opstellen.

Op aanvraag is het ook mogelijk om de kaarten in de enveloppen te voegen en verzend gereed te maken. 

Ben je benieuwd naar één van deze mogelijkheden? Meld dit dan in het offerteaanvraag. 

5% van de netto omzet uit de gehele bedrijfsvoering besteden we aan sociale initiatieven in de thema’s eenzaamheid en biodiversiteit.

Onze groeikaarten zijn gemaakt van groeipapier uit Zuid-Afrika. In de papierfabriek werken mensen uit de lokale omgeving en verdienen een leefbaar loon. Het papier wordt gemaakt van oud-papier dat ingezameld is bij lokale scholen en bedrijven. Tijdens het recycle proces voegen ze er de bloemenzaden aan toe waardoor het groeipapier wordt. 

Na toezegging op de opdracht gaan we samen aan de slag met het maken van een ontwerp. Je kunt hiervoor een schets, ideeën aanleveren. Daarnaast kunnen we logo’s en kleuren en afbeeldingen verwerken zodat het echt een persoonlijk kaartje wordt.

Ook is het mogelijk om één van onze bestaande ontwerpen te kiezen en deze verder te personaliseren naar kleur.

Binnen het formaat is er veel mogelijk. (binnen 1 A4) We bieden verschillende soorten formaten kaarten aan. De meest voorkomende is de vierkante enkele kaart, (13,5×13,5cm), met dubbelzijdige bedrukking in full color en gerecyclede envelop.

Andere voorbeelden zijn; 

  • Groeipapier A6
  • Groeipapier A5
  • Groeipapier A5 omgeslagen naar A6

Enveloppen zijn ook los te bestellen.

Je kunt uit de zaadmix vlinder- en bijenmix of vergeet-me-nietjes kiezen. Deze keuze kunt u als u wilt alvast aangeven in het offerte aanvraag formulier.

Uitleg over het planten van de kaart staat op de achterkant van de kaart vermeld. Meer informatie over het planten en leuke tips vind je op de groeitips pagina.

Op iedere kaart zullen we een plant instructie plaatsen (in de gewenste taal; NL, EN) zodat de ontvangers juist geïnformeerd worden hoe de kaart het beste geplant kan worden.

Je kunt zelf kiezen welke taal je op de kaart wilt gebruiken. 

Standaard is de uitleg alinea onderaan het kaartje in het Nederlands of Engels. De QR code kan verwijzen naar de Engelse uitleg pagina op onze website.

Andere talen zijn op verzoek mogelijk, vertalingen dienen zelf aangeleverd te worden.

Misschien heb je ons al eerder langs zien komen:

Zuid-Afrikaans groeipapier

Onze groeikaarten zijn gemaakt van groeipapier uit Zuid-Afrika. In de papier fabriek krijgen mensen uit de lokale bevolking een leefbaar loon. Ze verzamelen oud papier uit de hele omgeving en maken hier nieuw, gerecycled groeipapier van.

Kunnen wij je helpen?

Hey, kan je vinden waar je naar opzoek bent? Ik (Fabienne) en mijn collega’s Lieke en Diana helpen je graag verder. Kom je er niet helemaal uit, of benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak dan een belafspraak.