Groeikaart; bijen en vlinder mix

Stuur jouw bijzonder geluksmomentje in!

Hoe leuk het ook is om een geschreven wens te krijgen, sommige wensen kun je eenmaal niet laten uitgroeien op papier. Daarom besteden we een deel van de omzet aan het vervullen van bijzondere wensen en laten we deze geluksmomentjes echt tot leven komen. Heb jij een Grow a Wish kaart gekocht of gekregen en heb jij een bijzondere langgekoesterde wens met een mooi verhaal? Stuur hem nu in!

Word een Wishgrower

Vind jij ons concept leuk en wil je graag je steentje bijdragen of helpen met het vervullen van een wens? Meld je dan aan als wishgrower! Samen kunnen we meer geluksmomentjes laten uitgroeien. Dit kan op veel verschillende manieren, door daadwerkelijk te helpen, een financiële bijdrage te geven, iets te sponsoren of door je netwerk beschikbaar te stellen.

Kaart in actie 2020

Een steuntje in de rug voor ouderen in de thuiszorg tijdens de coronatijd. We ontwikkelden samen met kinderen uit gemeente Lopik en zorgboerderij Abrona groeikasjes en vulden deze met aarde en een tekening op groeipapier. Lokale thuiszorg instanties mochten de ouderen verrassen.

Growing stories

Geluksmomenten

Samenwerkingen met verschillende organisaties

“Bijzondere momenten samen maken