Groeikaart Verjaardag

Automatisch zakelijk verjaardagskaarten versturen

Als bedrijf automatisch alle verjaardagskaarten aan medewerkers of klanten versturen? Dat kan met onze automatische zakelijke verzendservice. Het werkt simpel, kies een ontwerp, personaliseer, lever het adressenboek aan en betaal eenvoudig op factuurbasis. 

Kies een ontwerp

Kies een ontwerp uit de standaard ontwerpen, we kunnen deze vervolgens kostenloos aanpassen aan jullie huisstijl en logo.

upload een adressenbestand

Geef het adressen bestand door in de vorm van een excel bestand. We gaan zorgvuldig om met de persoonsgegevens, zie daarvoor ons privacy beleid.

Kies de periode

Beslis voor welke periode je de kaarten klaar wilt zetten, dit kan vanaf een half jaar.  Je betaald op factuurbasis en krijgt aan het einde van het jaar een eindbalans over de kaarten die verstuurd zijn.

Gratis digitale proefdruk

Aan de hand van uw wensen maken we een digitale proefdruk van de kaart. Vervolgens zullen we na akkoord de oplage laten printen zodat ze klaarliggen om uw medewerkers op tijd te kunnen verassen.

Achter de schermen koppelen we uw kaart aan de data, en berekenen we de verzenddatum op basis van de opgegeven verjaardagen. Hierbij houden we rekening met zon- en feestdagen en de dagen waarop de post geen post bezorgt. Zo doen we er alles aan om de kaarten op de juiste dag netjes te bezorgen.

Prijzen

30 stuks€ 3,40
50 stuks€ 3,10
100 stuks€ 2,70
250 stuks€ 2,20
500 stuks€ 2,05

*  Prijzen zijn exclusief btw en verzendkosten (€0.91) 

Vraag een offerte aan

Offerte verjaardagsservice

Word Wishgrower

Vind jij ons concept leuk en wil je graag je steentje bijdragen of helpen met het vervullen van een wens? Meld je dan aan als wishgrower! Samen kunnen we meer geluksmomentjes laten uitgroeien. Dit kan op veel verschillende manieren, door daadwerkelijk te helpen, een financiële bijdrage te geven, iets te sponsoren of door je netwerk beschikbaar te stellen.