Groeikaart Verjaardag

Automatisch zakelijk verjaardagskaarten versturen

Als bedrijf automatisch alle verjaardagskaarten aan medewerkers of klanten versturen? Dat kan met onze automatische zakelijke verzendservice. Het werkt simpel, kies een ontwerp, personaliseer, lever het adressenboek aan en betaal eenvoudig per kwartaal op factuurbasis. 

Bloeikaart verjaardag

Automatisch zakelijk verjaardagskaarten versturen

Als bedrijf automatisch alle verjaardagskaarten aan medewerkers of klanten versturen? Dat kan met onze automatische zakelijke verzendservice. Het werkt simpel, kies een ontwerp, personaliseer, lever het adressenboek aan en betaal eenvoudig per kwartaal op factuurbasis. 

Automatisch zakelijk verjaardagskaarten versturen

Hoe werkt zakelijk kaarten versturen?

Kies een ontwerp

Kies een ontwerp uit de standaard ontwerpen, we kunnen deze vervolgens kostenloos aanpassen aan jullie huisstijl en logo.

1

2

Upload het adressenbestand

Upload de adressen in het beveiligd upload bestand. Hierin kunt u later zelf eenvoudig aanpassingen doorgeven zoals een adreswijziging ook kunt u een adres toevoegen of een adres verwijderen. 

Kies de periode

Beslis voor welke periode je de kaarten wilt laten verzenden (minimaal een half jaar). Je betaald op factuurbasis en krijgt aan het einde van ieder kwartaal een factuur toegestuurd.

3

Draag bij aan het vervullen van geluksmomentjes

Hoe leuk het ook is om een geschreven wens te krijgen, sommige wensen kan je eenmaal niet laten uitgroeien op papier.  Daarom besteden we een deel van de omzet aan het vervullen van bijzondere wensen en laten we deze geluksmomentjes echt tot leven komen. Zo geef jij niet alleen je medewerkers een fleurige verjaardagsgroet maar help je met je organisatie de wereld ook een beetje mooier te maken. 

Misschien heb je ons al eerder langs zien komen:

Kies de zaden voor in de kaart

Basilicum & tomaat

Vlinder & bijen mix

Groeikaart; bijen en vlinder mix

Gratis personalisatie van iedere kaart in de kleuren van jullie huisstijl

Na akkoord op de aanvraag, nemen we contact met u op. Gebaseerd op de wensen maken passen we uw gekozen ontwerp aan jullie huisstijl voegen we uw logo toe. We zullen u daarna een digitale proefprint maken zoals afgebeeld hiernaast. Voor een laatste check kunt u al uw aanpassingen doorgeven zodat de kaart helemaal naar wens is. 

Liever een helemaal gepersonaliseerde kaart? Dat kan ook, neem dan even contact met ons op via de persoonlijk ontwerp pagina .

Bezorging

Achter de schermen koppelen we de kaart aan de data, en berekenen we de verzenddatum op basis van de opgegeven verjaardagen. Hierbij houden we rekening met zon- en feestdagen en de dagen waarop de post geen post bezorgt. Zo doen we er alles aan om de kaarten op de juiste dag netjes te bezorgen.

Prijzen

Vanaf  30 stuks € 3,40
Vanaf  50 stuks € 3,00
Vanaf 100 stuks € 2,70
Vanaf 250 stuks € 2,20
Vanaf 500 stuks € 2,05

*  Prijzen zijn exclusief btw en postzegel (€ 0.96) 

Vraag een offerte aan

Offerte verjaardagsservice

Extra informatie & meest gestelde vragen

De kaarten voor de kerstactie zullen de eerste week van december gedrukt en bezorgd worden zodat ze ruim op tijd zijn om naar jullie medewerkers te versturen. 

Op andere kaarten, na goedkeuring van de proefdruk zit een levertijd tussen de 4 en 8 werkdagen. Een spoedlevering is ook mogelijk.

Na goedkeuring van jullie proefdruk zal u een factuur ontvangen.  Deze heeft een betalingstermijn van 14 dagen. 

Je kunt uit de zaadjes Basilicum en Tomaat kiezen of Vlinder en bijenmix. Maak je keuze hiervoor in het bestelformulier. Uitleg over het planten staat op de achterkant van de kaart. Meer informatie hierover vind je op de groeitips pagina

Volvlakken inkt zijn mogelijk tot maximaal 30% van het formaat. Met grotere vlakken wordt de natuurlijke structuur van het papier “weggedrukt” en kunnen er strepen ontstaan.

Tekst en/ of afbeeldingen moeten minimaal 8mm van de rand af staan. Aflopend printen, tot aan de rand is niet mogelijk.

We helpen je graag met het ontwerpen.

De kaarten en de bovengenoemde prijzen gelden voor een A5 omgeslagen naar A6 kaart met dubbelzijdige bedrukking in full color.

Vanaf 30 stuks kunnen wij kaarten personaliseren. Wilt u minder bestellen? Geen probleem, bestel ze in onze webshop en schrijf zelf een leuke boodschap. 

Word Wishgrower

Vind jij ons concept leuk en wil je graag je steentje bijdragen of helpen met het vervullen van een wens? Meld je dan aan als wishgrower! Samen kunnen we meer geluksmomentjes laten uitgroeien. Dit kan op veel verschillende manieren, door daadwerkelijk te helpen, een financiële bijdrage te geven, iets te sponsoren of door je netwerk beschikbaar te stellen.