Van droom naar
werkelijkheid

Wat leuk dat u op de website van grow a wish terecht gekomen bent. Ik ben Fabiënne Overbeek en ik ben het gezicht achter Grow a Wish. Met mijn eigen bedrijf probeer ik de wereld een stukje vrolijker te maken. Ik doe dit door voor mensen een extra geluksgevoel te creëren bij het krijgen van een wenskaart. De wereld zelf maak ik ook een stukje vrolijker door duurzaam ondernemerschap en het gebruik van natuurlijke materialen.

Ik ben dit bedrijf gestart nadat ik een jaar samen met een groepje de eigenaren ben geweest van de junior company Just-in-case via Jong Ondernemen. Tijdens dit jaar ontdekte ik wat ondernemen was, wat er allemaal gebeurt in een bedrijf en de verantwoordelijkheden die het met zich meebrengt. Maar bovenal ontdekte ik dat ik onwijs veel energie kreeg door allerlei dingen te moeten regelen, afspraken te moeten maken, te overleggen met mensen, voortgang te zien en daarmee weer nieuwe uitdagen te kunnen zoeken. Na ons bedrijfje afgesloten te hebben, besloot ik om door te gaan met ondernemen maar met een nieuw bedrijf.

Ik kwam al een tijdje het probleem tegen dat ik al mijn verjaardagskaarten weggooide. Ik vond dit erg zonde, iemand neemt de moeite om een wens in een kaart te schrijven speciaal voor jou en uiteindelijk belandt zo’n kaartje in de prullenmand omdat eeuwig bewaren ook niet realistisch is. Tevens is dit de boom ook niet waard en is het papierverspilling. Na wat zoek werk was daar de oplossing; het fenomeen groeipapier. Dit is Papier met kleine zaadjes erin verwerkt die ervoor zorgt dat je je verjaardagskaart niet weg hoeft te gooien, maar je gekregen wens laat uitgroeien tot een herinnering. 

Dit is niet alleen de oplossing voor een probleem dat ik toevallig had, Grow a wish is een bedrijf dat mijn persoonlijkheid ook uitstraalt. Vrolijkheid, ontwerp en duurzaamheid samenvatten mij en Grow a wish. Vrolijkheid is voor mij mensen om me heen gelukkig zien, of iemand een hart onder de riem kunnen steken. Ontwerp is creativiteit, ik ontwerp de kaarten zelf en zorg hierdoor dat de kaarten uniek zijn. Duurzaamheid is denken aan de toekomst van morgen, duurzaam omgaan met de wereld van nu zodat deze voor de generaties in de toekomst net zo mooi is. Grow a wish doet dit door milieuvriendelijk papier en inkt te gebruiken en te werken met bedrijven die deze zelfde mening hebben.

Welkom bij mijn bedrijf.

Sluit Menu