De Jonge 100

Je bekijkt nu De Jonge 100
  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Media
  • Bericht reacties:0 Reacties

Over De Jonge 100

De Jonge 100 is dé lijst van Nederlands meest veelbelovende en inspirerende jongeren tot en met 25 jaar. Uitgeverij Young & Connected selecteerde 100 bekende en mindere bekende jongeren die het afgelopen jaar de wereld een stukje beter, leuker of mooier maakten.

De 100 jongeren zijn genomineerd in vier categorieën: Ondernemers, Idolen, Sporters en Visionairs. Per categorie wordt één winnaar gekozen. Daarnaast maakt een van de genomineerden kans op de Lenovo Award, uitgereikt door hoofdsponsor Lenovo. Ook wordt de 7Days Jongere van het Jaar Award uitgereikt voor aanstormend talent tot en met 18 jaar.

Fabiënne Overbeek

Fabiënne verkoopt groeikaarten, hiermee kan je geschreven wensen letterlijk laten uitgroeien, hoe werkt dat? In het papier van de kaarten zijn kleine zaadjes verwerkt die ontkiemen in bloemen of kruiden. Daarnaast wordt een deel van de omzet gebruikt voor het vervullen van bijzondere wensen. Zo geef je niet alleen de ontvanger van de kaart een geluksmomentje maar draag je ook bij aan het vervullen van mooie en duurzame geluksmomentjes voor anderen.

Bron: https://www.lenovojonge100.nl/

Geef een antwoord