Kerstpakketten rechtstreeks van de boerderij en lokale ondernemers

In het teken van Support your Locals hebben we samen met Kaasboerderij van Rossum uit Vianen heerlijke, duurzame eindejaarsgeschenken en kerstpakketten samengesteld met producten rechtstreeks van de boerderij en lokale ondernemers uit Midden Nederland.

Kerstpakket Kaasplank

-Gratis bezorgd binnen 25 km omtrent Vianen-

Relatiegeschenk
alcohol vrij

Basispakket met boerenkaasje, 3 fruitsappen, kaasdipper en een zakje nootjes en persoonlijke Grow a Wish kaart, verpakt in een leuke doos en eventueel uit te breiden met andere producten. 

Vanaf €23,00

streekproducten
pakket
Genieten

Basispakket met o.a. boerenkaasje, appel-peer sap, speciaalbier of fles wijn, pannenkoekenmeel, nootjes verpakt in een leuke doos.  Eventueel uit te breiden met andere producten. 

Vanaf €44,00

Relatiegeschenk
Speciaalbier/ Wijn

Basispakket met o.a.  boerenkaasje, 2 speciaalbiertjes of fles wijn en een Grow a Wish kaart, verpakt in een leuke doos en eventueel uit te breiden met andere producten. 

Vanaf €23,00

streekproducten
pakket
Kaasplankje

Basispakket met tapasplank, o.a. puntje pittig belegen boeren kaas, puntje Italiaanse kruiden boeren kaas, puntje Viaanse kruiden kaas, fles wijn, luxe chocolaatjes, nootjes. Persoonlijke Grow a Wish groeikaart. Eventueel uit te breiden met verschillende andere streekproducten.

Vanaf €31,00

5 % korting bij afname van 25 pakketten of meer

kaasje in doosje

Boeren kaas gemaakt door Jose op Kaasboerderij van Rossum in Viananen

Vanaf 31,00

Over ons

We helpen u graag verder

Kaasboerin Jose maakt al jaren lang met ambachtelijke boerenkaas en verkoopt deze in hun eigen winkel aan de boerderij. 

De jonge onderneemster Fabienne creeert bijzondere geluksmomentjes met haar groeikaarten bedrijf Grow a Wish, met een deel van de opbrengst vervult ze bijzondere wensen.

profielfoto-768x1024
Gepersonaliseerde chocolade

Gepersonaliseerde chocolade

Uw bedrijfslogo op de chocolade bedrukken? We werken samen met chocolaterie Zucotto, zij zijn gespecialiseerd in het personaliseren van chocolade. De bovenstaande chocoladeflikken kunnen we leveren met uw logo. Je hoeft het alleen aan te vinken op het bestelformulier. 

bloeikaart kerst

Grow a Wish
Groeikaart

Bij ieder pakket zit standaard een gepersonaliseerde groeikaart. Een kaart met zaadjes die de kerstwens zal laten uitgroeien tot tomatenplantjes en basilicum.  Kies uit verschillende designs, en wij passen deze aan aan jullie huisstijl. Liever alleen groeikaarten bestellen? Dat kan ook. 

Extra kaasje voor relaties?

Verras relaties met een lekker boeren kaasje gemaakt door Jose, van kaasboerderij van Rossum. € 11,75 ex btw

Wilt u een bestelling doen of meer informatie over alle mogelijkheden?

Kom langs

Kom langs in onze boerderijwinkel in Vianen.

Helsdingse Achterweg 20
4133 nc Vianen (ut)

Bel ons

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.30 uur te bereiken op:

+31 6 38693698

Mail ons

Wij zullen zo snel mogelijk met u contact opnemen

Info@kaasboerderijvanrossum.nl

Bezorging

 • Gratis bezorging binnen 25 KM van Vianen
 • Kom gezellig langs om de geitjes te aaien en de pakketten op te halen bij ons in de winkel  in Vianen.

Over ons

Wij zijn José van Rossum en Fabienne Overbeek en helpen u graag een lokaal ambachtelijk kerstpakket samen te stellen. Kaasboerin José maakt, naast ambachtelijke boerenkaas, al vele jaren kerstpakketten vol eerlijke producten uit de streek. Dit jaar gaat ze een samenwerking met Fabienne aan, om de krachten te bundelen. Fabiënne zorgt voor de creatieve inbreng en de marketing zodat José zich kan concentreren op het maken van de lekkerste boerenkaas en het samenstellen van de smakelijkste kerstpakketten.

De jarenlange ervaring van José en het jonge enthousiasme van Fabienne zorgen er voor dat uw kerstpakketten in goede handen zijn. Het thema van dit jaar is support your locals.  Lees alle verhalen achter de producten, dan weet u waar u voor kiest. Graag uw speciale aandacht voor de wenskaarten van Fabienne, naast een persoonlijke wens voor uw medewerkers en klanten ontvangen zij een kaart die groeien kan. U kunt verrast worden door het resultaat ervan. 

De jonge onderneemster Fabiënne verspreidt en creëert met haar bedrijf Grow a Wish kleine geluksmomentjes verstopt in groeikaarten. Ze heeft verkooppunten verspreidt over heel Nederland en heeft toffe ontwerpen klaar staan om ook voor uw medewerkers een kerstwens te laten uitgroeien in een bijzondere herinnering.

Kies een pakket uit het aanbod hieronder of stel het zelf samen in de boerderij winkel in Vianen. Wacht niet te lang met het maken van een afspraak, dan kunnen wij het beste aan uw wensen voldoen. Tot binnenkort in onze boerderij winkel.

Contact: info@kaasboerderijvanrossum.nl

Kerstpakketten & eindejaarsgeschenken

Duurzaam, biologisch en uit de streek.

Een kerstpakket met een verhaal

Een verandering

Elke feestdag heeft zo zijn oorspronkelijke verhaal, met kerst vieren we het nieuwe leven en maken we veel fijne nieuwe herinneringen.

Vind je niet dat producten in jouw kerstpakket ook een verhaal moeten hebben? Elk jaar weer een degelijk kerstpakket met producten zo goedkoop mogelijk bij elkaar gestopt tot een vol groot pakket, waarvan de meeste producten een half jaar in de kelder blijven staan…

Dat kan toch anders dachten wij?

Een kerstpakket met een verhaal

Een kerstpakket om het leven te vieren, mooie herinneringen te maken en  gelijktijdig onze aarde te koesteren. Onze pakketten hebben we zorgvuldig samengesteld met streek, biologisch en duurzame producten waarmee je samen met heel je familie er meteen van kunt gaan smullen

Pakket Kerstwens

Een kerstpakket om het leven te vieren en mooie herinneringen te maken. Dit pakket bestaat uit lokale en streekproducten, biologisch en duurzaam en super lekkere producten waarvan de maker zijn passie eerlijk kan uitvoeren en jij lekker van kunt smullen.

bestaat uit o.a.

 • Boeren Appel-peer sap
 • Tony-chocolonely reep
 • Boeren jonge kaas van kaasboerderij van Rossum
 • Pannekoekenmeel van de molen de Windtotter
 • Kersen jam uit de Betuwe
 • Oud hollandse botersnoepjess
 • Mix voor je eigen gemaakte kruidenboter
 • Grow a wish kerstkaart

Pakket genieten

Een kerstpakket om het leven te vieren en mooie herinneringen te maken. Dit pakket bestaat uit lokale en streekproducten, biologisch en duurzaam en super lekkere producten waarvan de maker zijn passie eerlijk kan uitvoeren en jij lekker van kunt smullen.

bestaat uit o.a.

 • Boeren Appel-peer sap
 • Tony-chocolonely reep
 • Boeren jonge kaas
 • Mosterd dille dip
 • Ontbijtkoek noten-kandij
 • Grow a wish kerstkaart Gepersonaliseerde groeikaart met uw kerstwens.
 • Keuze Vilten tas of doos

Pakket relatie

Een kerstpakket om het leven te vieren en mooie herinneringen te maken. Dit pakket bestaat uit lokale en streekproducten, biologisch en duurzaam en super lekkere producten waarvan de maker zijn passie eerlijk kan uitvoeren en jij lekker van kunt smullen.

bestaat uit o.a.

 • Biologische wijn wit/rood of 2 speciaalbiertjes van de Leckere
 • Tony chocolonely reep
 • Mosterd-dille dip
 • Stukje kruidenkaasvan Kaasboederijvan rossum
 • Stukje jonge kaas van kaasboederij van Rossum