Pakket relatie

Een pakket vol met duurzame, streek & biologische producten.

Pakket Kaasplank

Een heerlijk pakket vol duuzame, streek en biologische producten. Alle met een eigen bijzonder verhaal. 

Een geschenk die uw relaties warm houdt en een goede basis legt voor de toekomst. 

Geniet van dit pakket bij de borrel met een biologische fles wijn of 2 speciaal biertjes, snij de kaas uit Vianen aan op de tapasplank. Meer zin in iets zoets? Steun de strijd voor 100% slaafvrije chocolade en eet een stukje Tony chocolonely.

Vanaf €20,50

Inhoud (basis pakket)

 • Tony-chocolonely reep
 • Boeren jonge kaas puntje
 • Boeren kruiden kaas puntje
 • Mosterd dille dip
 • Grow a Wish kerstkaart
 • Dranken

Opties

Drank(en) (1 keuze voor het basis pakket)

 • Biologische witte wijn
 • Biologische rode wijn
 • 2 biologische speciaal biertjes.

Extra:

Vervang de chocolade truffels voor chocolade tabletten met 

Verpakking:

 • Boeren kartonnen doos
 • Vilten grijze dag met bedrukking
 • Presentatie op olijf houten tapas plank

Grow a Wish kerstkaart:

U kiest 1 van de 11 ontwerpen, besteld u meer dan 30 pakketten dan wordt uw persoonlijke kerstwens in de kaart gedrukt en uw logo op de voorkant verwerkt. 

De kerstkaarten van Grow a wish zijn bijzonder, ze zullen namelijk kerstwensen letterlijk laten uitgroeien. De kaarten zijn gemaakt van groeipapier, dit is papier waar kleine zaadjes in zitten verwerkt. Zo hoef je de kerstkaart niet weg te gooien maar plant je hem in de grond, de zaadjes zullen vanzelf ontkiemen tot in deze kerst editie rucola en basilicum.

Het papier wordt duurzaam gemaakt in Zuid-Afrika, mensen uit de lokale bevolking zamelen papier in bij lokale scholen en bedrijven en tijdens het recycle proces voegen ze zaden bij het nieuwe papier toe. Hierdoor ontstaat dit prachtige duurzame papier waar wij heel veel geluksmomentjes mee kunnen laten uitgroeien.

De kerstkaart wordt vanaf 30 stuks bedrukt met uw bedrijfslogo en kerstwens voor uw medewerkers. U heeft de keus uit 11 verschillende ontwerpen. Dit bedraagt een A6 dubbele kaart met op de voorkant uw gekozen ontwerp, op de achterkant een uitleg over het plantproces en op de binnenkant uw persoonlijke kerstwens met het bedrijfslogo.

Besteld u minder dan 30 stuks? Geen probleem. U krijgt dan blanco kerstkaarten naar het ontwerp van u keuze, vervolgens kunt u zelf met pen of via stikkers een gepersonaliseerde kerstwens toevoegen.

voor meer informatie: www.growawish.nl/kerst

De leckere Willibord bier.

De Leckere is een moderne brouwerij sinds 1997 uit Utrecht. Ze brouwen met passie onderscheidende en karakteristieke biologische  bieren waar je echt van kan genieten.

Blond bier met geuren van vers brood. Heldere moutsmaken met fris warm koperkleurig bier. Zoete karamel van pure mout. Lange bitterzoete hopnuance in de nasmaak.

De Leckere Gulden Craen bier, biologisch

Blond bier met geuren van vers brood. Heldere moutsmaken met frisse citrusfruit- en hoptonen.  Krachtig en vloeiend in de afdronk. Een blond bier met karakter.

 

 

Wine by nature dieprood (biologisch)


Tussen de wijnranken groeien de bloemen en kruiden, vliegen lieveheersbeestjes en zoemen de bijen. De wijnboer geeft de natuur de ruimte. Wine by Nature heeft namelijk als doel gepassioneerde wijnboeren de kans te geven een uitgebalanceerd ecosysteem in de wijngaarden te creëren.

Deze wijn is helemaal biologisch gemaakt in het zuiden van spanje. Hij ruikt volfruitig met kruiden en heeft een medium body smaak met tonen van bosvruchten. Je zult van deze wijn genieten bij (biologische) kazen, tapas, rijstschotels en vleesgerechten.

Wine by nature wit (biologisch)

Deze wijn is helemaal biologisch gemaakt in het zuiden van spanje. Hij heeft een aromatische kruidige geur. De smaak valt licht in de mond en heeft mooie tonen van citrus. Je zult van deze wijn genieten bij (biologische) geitenkaas, een soep met groenten, salades, tapas, gegrilde vis of om gewoon zomaar van te genieten.​

 

 

Olijf houten tapas plank:

Een leuke rustieke plank die je kan gebruiken bij een verjaardag voor hapjes of een heerlijke zwoele zomeravond. Serveer hier kaasjes, brood of tappas op en eet gezellig met z’n allen van deze olijf houten plank. 

Oude olijfbomen die geen olijven meer kunnen geven krijgen een nieuwe leven in verschillende gebruiksvoorwerpen zoals deze rustieke tappasplank. De karakeristieke groei van de olijfboom zorgt ervoor dat olijfhout een van de hardste houtsoorten ter wereld is. Dit is daarom een goede basis om deze plank ook als snijplank te gebruiken. Overigens is deze plank makkelijk te reinigen met water.

Keuze uit:

Boeren kartonnen doos:

of bedrukte vilten tas:

 

Samen maken we 100% slaafvrij, de norm in chocolade.

De chocolade keten is ongelijk verdeeld. Miljoenen boeren aan het begin van de keten produceren cacao voor een onmenselijk lage inkoopprijs. Hierdoor leeft de cacaoboer in armoede met kinderarbeid en moderne slavernij tot gevolg.

Illegale kinderarbeid en moderne slavernij is verboden en moet stoppen.

Wij steunen deze missie en hebben daarom Tony’s in het kerstpakket gestopt niet alleen heel erg lekker maar daarnaast fairtrade en een steun om chocola slaafvrij te maken.

Deze Boerenkaas is kaas die ambachtelijk op de boerderij in Vianen gemaakt wordt. De melk die wordt gebruikt, is dagvers en komt rechtstreeks van de koe. Deze kaas wordt daarom ook wel rauwmelkse kaas genoemd. Traditioneel wordt de boerenkaas door de boerin José gemaakt, die vaak haar eigen recept en bereidingswijze heeft. Daarbij komt dat het voer, het gras en de grondsoort per boerderij verschillen. Dit alles geeft de boerenkaas zijn krachtige, unieke smaak. Laat u verrassen door onze heerlijke boerenkaas!

Kaasdipper mosterd dille:

Deze saus is heerlijk bij een broodje kaas, bij beenham, door de salade, als dipsaus bij stukjes wortel of komkommer, als basis van marinade voor vlees? de mogelijkheden zijn eindeloos!

Voets producten zijn afkomstig van een echt familie bedrijf. Vader Cor en zoom Bram Voets begonnen op de markt en hebben zich ontwikkeld tot een echte delicatessenspecialist. Inmiddels is heel de familie in het bedrijf actief en heeft de knusse marktkraam plaatsgemaakt voor groot bedrijf met de puurste, beste en lekkerste producten.

Wilt u een bestelling doen of meer informatie over alle mogelijkheden?

Wij helpen u graag verder en vinden het leuk om mee te denken over uw ideeën en wensen.

Kom langs

Kom langs in onze boerderijwinkel in Vianen.

Helsdingse Achterweg 20
4133 nc Vianen (ut)

Bel ons

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00-17.30 uur te bereiken op:

+31 6 38683698

Mail ons

Wij zullen zo snel mogelijk met u contact opnemen

Info@kaasboerderijvanrossum.nl