Een bijzondere kerstwens in een duurzame bloeikaart!

Duurzame zakelijke groeikaarten met zaadjes handgemaakt in Zuid-Afrika met als doel mensen te verbinden. Met een deel van de winst creëren we bijzondere momenten met en voor elkaar.

Bekijk hieronder onze ontwerpen en bestel gemakkelijk uw zakelijke kerstkaarte op groeipapier via ons bestelformulier. Personaliseer vanaf 30 stuks met logo.

Zakelijke kerstkaarten met zaadjes

Duurzame groeikaarten handgemaakt in Zuid-Afrika met als doel mensen te verbinden. Met een deel van de winst creëren we bijzondere momenten! 

Kies hieronder jouw kaart, personaliseer met jouw wens en bedrijfslogo en kleuren van jouw huisstijl en verras jouw medewerkers!

Bedankt, bloeikerstbal

Kerst 01

Let it grow

Kerst 02

Kerstboom

Kerst 03

Kerst bloei

Kerst 04

Geniet en straal

Kerst 05

kaarten met zaadjes kerst

✔ Kies een ontwerp

✔ Vul jouw gekozen kaart in op het bestel formulier

✔  Personaliseer jouw kaart met een logo, kleuren in jullie huisstijl en kerstgroet

Sneeuwkristal

Kerst 06

Rendieren

Kerst 07

Kertbal tekst

Kerst 08

Voorgaande samenwerkingen:

bedankt samenwerking

Kerst 09

stralend kerstfeest

Kerst 10

HO HO HO

Kerst 11

Voorwaarden, prijzen en details

Prijzen (vanaf aantal stuks)

30 stuks€ 3,35 
50 stuks€ 3,05
100 stuks€ 2,65
250 stuks€ 2,25
500 stuks€ 1,95

* Bovenstaande vermelde prijzen zijn exclusief BTW

Betaling en bezorging

De kaarten zullen in de eerste week van december gedrukt en bezorgd worden zodat ze ruim op tijd zijn om bij de kerstpakketten te voegen.

Na het afronden van de bestelling zal u een factuur ontvangen.

Details

Een kaart kan gepersonaliseerd worden vanaf 30 stuks met een bedrijfskerstwens en een logo op de voorzijde. Orders die minder zijn dan 30 stuks kunnen we alleen een blanco groeikaart leveren naar het ontwerp van uw keuze, op deze kaarten kunt u zelf een gepersonaliseerde kerstwens schrijven. 

Alle kaarten zullen de zaden bijen en vlinder mix hebben, in overleg kunnen wij ook de zaden vergeet-me-nietjes en Tomaat-basilicum leveren.

U dient uw eigen logo te uploaden in het bestelformulier, dit geldt ook voor de gepersonaliseerde kerstwens binnen in de kaart.

Ontwerp eisen

– De kerstwens dient een png of jpg bestand te zijn met een witte achtergrond. Hierop mag wel een logo geplaatst worden of een ander plaatje.

– Volvlakken inkt zijn mogelijk tot maximaal 30% van het formaat. Met grotere vlakken wordt de natuurijke structuur van het papier “weggedrukt” en kunnen er strepen ontstaan.

– Tekst en/of foto’s moeten 8mm van de rand af staan. Aflopend printen, tot aan de rand van het papier is niet mogelijk.


Op deze kerstkaarten actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.