Kerstkaarten

Een bijzondere kerstwens in een duurzaam verrassende kaart!

Sinds dit jaar verkopen wij kerstkaarten die u kunt personaliseren met uw persoonlijke bedrijfskerstwens, gemakkelijk te bestellen. Bekijk hieronder onze ontwerpen en bestel gemakkelijk de kaarten via ons bestel formulier. 

Laat uw kerstwens uitgroeien in de tuinen van medewerkers en wens iedereen zo een groeiend en inspirerend nieuwjaar. Alle kaarten bevatten een vlinder en bijenmix aan zaden.

Een Grow a Wish kerstkaart kan al vanaf 30 kaarten gepersonaliseerd worden met uw bedrijfslogo aan de voorkant en uw kerstwens aan de binnenkant. Bestelt u minder dan 30 kaarten? Kies dan uw favoriete ontwerp en schrijf er zelf een persoonlijke kerstwens in.

 

Een stralend kerstfeest

Proost

fijne dagen

geniet, dans groei en straal

een bloeiend nieuwjaar

Oh deer

Merry christmas

traditioneel

HOHOHO

Kerstbal

Let it grow

Voorbeelden

Voorwaarden, prijzen en details

Betaling

De betaling van de kerstkaarten zal via uw kerstpakket leverancier gaan, u hoeft alleen het bestelformulier in te vullen.

Details

Een kaart kan gepersonaliseerd worden vanaf 30 stuks met een bedrijfskerstwens en een logo op de voorzijde. Orders die minder zijn dan 30 stuks kunnen we alleen een blanco groeikaart leveren naar het ontwerp van uw keuze, op deze kaarten kunt u zelf een gepersonaliseerde kerstwens schrijven. Origineel en persoonlijk.

Alle kaarten zullen de zaden bijen en vlinder mix hebben, in overleg kunnen wij ook de zaden vergeet-me-nietjes en rucola-basilicum hebben.

U dient uw eigen logo te uploaden in het bestelformulier, dit geldt ook voor de gepersonaliseerde kerstwens binnen in de kaart.

Ontwerp eisen

– De kerstwens dient een png of jpg bestand te zijn met een witte achtergrond. Hierop mag wel een logo geplaatst worden of een ander plaatje.

– Volvlakken inkt zijn mogelijk tot maximaal 30% van het formaat. Met grotere vlakken wordt de natuurijke structuur van het papier “weggedrukt” en kunnen er strepen ontstaan.

– Tekst en/of foto’s moeten 8mm van de rand af staan. Aflopend printen, tot aan de rand van het papier is niet mogelijk.


Op deze kerstkaarten actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Sluit Menu