Duurzame zakelijke kerstkaart voor uw medewerkers

De winterperiode komt er alweer bijna aan en het einde van het jaar nadert. Tijd om uw medewerkers en klanten te bedanken voor dit jaar. Met onze zakelijke kerstkaarten geeft u een speciale kerstwens op een duurzame manier! Een mooie groeikaart van groeipapier perfect voor in een kerstpakket of als klein bedankje.

Dit jaar hebben we in onze webshop een vernieuwde kerstcollectie van wel 14 soorten zakelijke kerstkaarten. U kunt één van deze standaard kerstkaarten kiezen, maar u kunt deze groeikaart ook laten personaliseren! Met jullie eigen logo, huiskleuren en kerstboodschap. Zo krijgt deze kerstwens een persoonlijke touch!

Waarom een groeikaart van groeipapier?

In onze groeikaarten zitten zitten zaadjes die gaan groeien als je de kaart in de grond stopt. Het planten van de groeikaart kan binnen in een potje of buiten in de tuin. Zo gooi je je gekregen kerstkaart niet weg, maar laat je de speciale kerstwens uitbloeien!

Onze groeikaarten met zaadjes zijn gemaakt van gerecycled papier in Zuid-Afrika. Een deel van de winst gebruiken we om leuke initiatieven op te zetten en te ondersteunen met ons wensenplatform. Met en voor elkaar. 

We helpen je graag met het maken van een duurzame kerstkaart van groeipapier waar je je medewerkers dit jaar mee kunt opfleuren. Doe jij mee? Vraag een offerte aan en wij helpen je graag verder!

Groeipapier
Voorbeeld duurzame kerstkaart

Meer lezen:

Benschopse schilders

Een nieuw initiatief, ‘Benschopse schilders tegen ALS’ 💚 We hebben samen met 4 schilders uit Benschop speciale kerstkaarten gemaakt. In totaal hebben we 500 kaarten

Lees meer »